Sitemize Moderatör aranıyor
Merhaba TeskilatForum.neT Kullanicilari,
Bu Bölümlere Moderatör araniyor
- [ Üye olmadığınız için bu linki göremiyorsunuz. ] ... Üye olmak için Tıklayınız ...
- [ Üye olmadığınız için bu linki göremiyorsunuz. ] ... Üye olmak için Tıklayınız ...
Şartlar:
- daha önce Moderatörlük yapmış olmalısınız
- forum nasil kullanilir bilmelisiniz
- sitede aktif olmalısınız
- paylaşım yapmalısınız
- moderatör olduğunuz bölümü düzenli tutmalısınız
Deneme Süresi:
- 1-4 Hafta
Başvuru Şablonu:
- Kod: Tümünü seç
[b]Isminiz:[/b]
[b]Doğum Tarihiniz / Yaşiniz:[/b]
[b]Önceden Görev aldığınız Siteler (Optional):[/b]
[b]Bulunduğunuz şehir[/b]
[b]söylemek istedikleriniz:[/b]
Önizleme:
Isminiz:
Doğum Tarihiniz / Yaşiniz:
Önceden Görev aldığınız Siteler (Optional):
Bulunduğunuz şehir
söylemek istedikleriniz:
Not:
- lütfen şablonda [ Tümünü seç ] tiklayarak şablonu kullanın, yoksa basvurunuz kabul edilmeyecektir.
- Basvurunuzu Konu altinda ya da Özel Mesaj olarak yapın.

bundan dolayı phpbb destek sitelerinden banlandım... sıkıcı geldi siteyle uğraşmak bu sitede moderetor fılan olabilirim yöneticide olabilirm mod kurulumu tema yapıımı grafikte yardımcı olurum... eski sitelerim adına duran arşivim duruyor ordaki programları oyunları bu site adına upload edebilrim ne zamanlar sitede aktif olurum akşam 20.00 dan sonra çünkü bir lise öğrencisiyim 17 yaşında bütün gün oturupta siteyle uğraşamam. sosyal hayatım derslerimde aksaklık çıkartamam sitenin yöneticisi konuşmak isterse msn :dlx_atack@hotmail.com neden bu site derseniz nedenini bende bilmiyorum...